Vervolg 2 Chakra’s – Niet in herhaling vallen

Wist jij dat je aan de hand van je chakra’s jezelf én/of je medemens beter kan leren begrijpen? Misschien denk je , jah dat staat ook allemaal op het web. Klopt, maar dan gaat het over een chakra in balans of onbalans. Wat hier gedeeld wordt gaat over het ontdekken welk dominant chakra-mens jij of je medemens bent.

Ieder mens wordt geboren met één dominant chakra. Daar is niets goeds of fout aan en het gaat niet over in-of onbalans van je chakrasysteem. Je kan vb een chakra 3 – mens zijn met onbalans op chakra 1.

Dominant, in de zin van meer uitgesproken, aangeboren ‘karaktertrek’ of zielsmissie. Dus enkel een aha-moment waarmee je dan aan de slag kan of niet.

Zie het als een tool waarmee je een beter inzicht in jezelf én in je medemens kan verkrijgen.

Misschien zal je in staat zijn om te snappen hoe het komt dat de ene persoon telkens een mooi opgemaakt bloemstuk meebrengt, terwijl de andere persoon liever een stukje taart meebrengt. Of hoe het komt dat de ene persoon meer luistert en observeert terwijl de andere de ‘woordvoerder’ van de groep is.

Voor  we het hebben over de typische kenmerken die bij een dominant chakra- mens horen, zijn er enkele inzichten van belang om écht te kunnen begrijpen waarover het gaat.

Lees verder om te weten te komen wat bedoeld wordt met  ‘inzichten’.

Facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *